markiezen -specialist.nl horren -shop.com shutters -shop.com

> 38 shops

Markiezen

Markiezen

Een markies is de meest klassieke nostalgische methode van zonwering. Markiezen zijn leverbaar in onderhoudsvriendelijk hout en aluminium.
Een markies heeft een klassieke romantische uitstraling, is leverbaar in zeer veel kleuren en dessins en beschermt tegen warmte en UV straling


Hout of aluminium
De keuze is aan u. Hout heeft een klassiekere uitstraling en is daardoor meer geschikt voor jaren-dertig woningen. Aluminium markiezen hebben dezelfde uitstaling, maar zijn iets moderner uitgevoerd. Zowel aluminium als hout hebben een lange levensduur.


Kleuren en materialen
Wij bieden een ruime keuze doeken. Onze collectie bestaat uit naadloos geconfectioneerde doeken en in banen geconfectioneerde doeken. Voor iedere woning hebben wij een passend dessin!


Elektrisch of handbediend
Een handbediend markies bedient u met een “youw”. Tegenwoordig worden ook veel markiezen geleverd met elektrische bediening. Eenvoudige elektrische bediening werkt met een vaste schakelaar. Wij bieden echter ook een systemen aan die met een afstandsbediening werken. U kunt moderne motoren zelfs bedienen met uw smartphone! Met deze systemen kunt u naast uw markies ook uw binnenzonwering en bijvoorbeeld uw verlichting aan- of uitschakelen. Onze specialisten vertellen u hier graag meer over.


 
 
altijd dichtbij! 23 winkels